RoEnergy - locul unde energiile regenerabile sunt in prim plan

De Mihai Vintilă 10 Iulie 2012, 14:09 Energie Verde
Ultima editie a RoEnergy care a avut loc la Bucuresti la finalul lunii iunie au participat 80 de firme din toata lumea.Procentul participantilor in functie de domeniu : bioenergie( biomasa, biocombustibili, biogaz) 30%, eolian 30%, hidro 25% iar restul din domeniul fotovoltaic.

Numarul de vizitatori a fost de cca 3500 de persoane.

Referitor la aceasta editie a targului dl Cosmin Trif,reprezentant RES GROUP ne-a declarat in exclusivitate :

"Consideram ca editia RoEnergy Bucuresti  2012 a fost un succes, avand mai
multe argumente:
1. Targul a reunit expozanti de pe trei continente ( Europa, SUA si Asia), expozanti provenind exclusiv din RES,  lucru nemaintalnit pana acum la un eveniment similar in Romania.
2. Evenimentul a acoperit aproape toate domeniile energiei regenerabile ( solar /PV, eolian,microhidroenergie, biomasa, biocombusitibili, biogaz, cogenerare, infrastrucura energetica, solutii de eficienta energetica, izolatii ), deci poate fi considerat un reper relevant pentru acest business
3. RoEnergy este cel mai mare eveniment expozitional prin prisma suprafetei expozitionale ocupate de catre organizatiile prezente ( 3.200 metri patrati).
4. Targul a impresionat prin arhitectura si dimensiunea standurilor personalizate, fapt care arata, o data in plus,  interesul expozantilor din strainatate de a avea o prezenta deosebita la Bucuresti.
5. In cadrul RoEnergy s-au desfasurat doua actiuni in premiera:  bursa a locurilor de munca in Regenerabile, respectiv cursuri aplicative pentru verificarea si  masurarea unui sistem  fotovoltaic."

 

Autor Mihai Vintilă 10 Iulie 2012, 14:09 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate