RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE - a V-a editie a Târgului International pentru Energie al României

De Mihai Vintilă 01 Noiembrie 2012, 17:03 Energie Verde
RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul
energiei regenerabile în România, revine cu cea de-a V-a editie, la Sala Palatului din Bucuresti,între 21-23 Noiembrie 2012. 

Producatorii de energie din surse regenerabile sunt sprijiniti printr-o schema-suport în valoare de 10,8 miliarde de euro pentru urmrtorii 10 ani, bani ce vor fi platiti de toti consumatorii din România. 

RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE pastreaza traditia din ultimii ani si vine în sprijinul producatorilor de energie verde, aducând la un loc experti si persoane cheie din domeniul energiei regenerabile. Târgul reuneste pentru a V-a oara, în perioada 21-23 Noiembrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti,multiplicatori si actori din regiunea de sud-est a Europei, la un eveniment central.

Târgul international va asteapta cu subiecte precum: energia eoliana, energia solara, hidroenergia, biogaz, pompe de caldura si energia geotermala, eficienta energetica în constructii si renovare,servicii energetice, cogenerare si multe altele. Parcul Eolian si Solar reprezinta o zona separata a târgului, unde expozanti din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi gasiti mai uor de catre vizitatorii de specialitate.

În paralel cu târgul vor fi organizate mai multe conferinte cu subiecte pe energie regenerabila: energia eoliana, energia solara, biomasa, hidroenergia si altele, unde autoritatile publice nationale ai internationale, asociatii, companii si oameni de stiinta vor prezenta tendinte, rezultate ale unor cercetari, proiecte, tehnologii si inovatii din domeniul lor.

 

Autor Mihai Vintilă 01 Noiembrie 2012, 17:03 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate