Belgrad – A II-a ediție RENEXPO® Western Balkans își va deschide în curând porțile pentru întreaga regiune

De Redactia 12 Februarie 2015, 08:53 Energie Verde

Intre 22 – 23 aprilie 2015, experți din Europa în energie regenerabilă și eficiență energetică se vor întâlni din nou în cadrul cele mai mari platforme de energie din întreaga regiune. Datorită noii legi pentru energie, recent introdusă în Serbia, apar noi oportunități, ce vor fi dezbătute în detaliu pe parcursul celor două zile de eveniment la Belgrad.

Peste 200 de proiecte disponibile vor fi prezentate în cadrul RENEXPO® Investors-Business-Lounge, unde vor participa experți în finanțe, rețea, asigurări, dezvoltare de proiecte și servicii de interpretare.

Patron al evenimentului este și în acest an Ministerul Energiei din Serbia și Ambasada Germaniei la Belgrad. Împreună cu partenerii noștrii GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) pentru eficiență energetică, precum și pentru biomasă și biogaz, vor fi organizate workshop-uri și proiecte PPP.

La Ceremonia de deschidere RENEXPO®, 22 aprilie 2015, ora 9.00 vor participa reprezentanți ai: Ministerului Energiei din Serbia, GIZ, o serie de ambasade, camere de comerț, delegații din 3 țări, bănci, asociații, universități și mulți alții. Ceremonia de deschidere va fi urmată de o conferință de presă și un tur VIP al târgului.

În cele 2 zile de eveniment sunt așteptate aproximativ 3.000 de vizitatori de specialitate, 80 de expozanți internaționali și 300 de participanți la workshop.

 

Autor Redactia 12 Februarie 2015, 08:53 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii