Cum puteti transforma un Cost intr-un Venit intr-o fabrica de cherestea? Aflati raspunsuri la Targul RoEnergy Timisoara, 19 - 21 octombrie 2016 

De Mihai Vintilă 27 Aprilie 2016, 12:28 Energie Verde

Timp de 3 zile, in perioada 19 – 21 octombrie 2016, la Pavilion Expovest ( Hotel Senator, Calea Lugojului, nr.7) va avea loc cea de-a V-a editie a RoEnergy Timisoara, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica.

Manifestarea se adreseaza companiilor din industria de prelucrare a lemnului, fermierilor, administratiilor locale/judetene, persoanelor fizice si oricaror organizatii ori unitati economice, care genereaza ( administreaza ) deseuri si care sunt interesate de administrarea cat mai riguroasa a costurilor cu utilitatile. Plus valoarea oferita de Targul RoEnergy Timisoara este ca faptul ca vizitatorii pot afla direct de la expozanti cum organizatiile care genereaza deseuri au oportunitatea de a transforma un cost intr-un venit. Cum ?

In loc sa inregistrati cheltuieli cu gestionarea, manipularea si transportul acestor deseuri, sub imperiul noilor reglementari de protectia mediului, mai bine optati producerea de energie electrica si termica ( cogenerare ) obtinuta tocmai din propriile deseuri. Pe de alta parte, tot din deseuri, printr-o alta tehnologie, puteti fabrica peleti.

Practic, din deseurile rezultate in urma proceselor din fabrica, puteti obtine doua tipuri de beneficii ( singular ori cumulat): energie pentru incalzirea unitatii, respectiv peleti (foarte cautati pentru export).

Prin participarea la Targul RoEnergy Timisoara 2016, principala Platforma de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica din Romania, veti putea cunoaste companii specializate pe energii regenerabile si eficienta energetica, gata sa va ajute in gasirea celor mai bune solutii pentru unitatea dumneavoastra in rezolvarea problemelor de gestionare a deseurilor, termoficare si de crestere a eficientei energetice.

TEMATICA (selectie) :

Solutii de termoficare prin cogenerare
Proiecte ESCO
Centrale pe biomasa pentru spatii rezidentiale, comerciale si industriale
Module fotovoltaice de 1 kwcc, pretabile pentru gospodarii
Energie din deseuri
Energie din peleti 
Energie fotovoltaica in capacitati de sub 1 MWh
De ce Romania a decis sa sustina Biomasa si Biogazul

Program Targ
Pe langa expozitie, in data de 20 octombrie 2016 va avea loc Conferinta Bioenergia in Romania: Biomasa, biogaz, cogenerare in ferme si fabrici.
In fiecare zi a Targului se vor derula Cursuri gratuite: Workshop Eficienta Energetica, prin care participantii pot dobandi informatii despre cum pot sa-si creasca eficienta energetica, atat in domeniul industrial, cat si rezidential si comercial.
Fronius International GmbH- Silver Sponsor Targ International RoEnergy Timisoara 2016

ORAR TARG:
Miercuri 19 Octombrie 2016,  ore: 09.30 - 17.00 
Joi 20  Octombrie  2016, ore 09.30- 17.00
Vineri 21  Octombrie  2016, ore 09.30- 14.00


Intrarea fara taxe la expozitie.

Mai multe detalii despre Targul RoEnergy: www.roenergy.eu
R.E.S. Group Team

 

Autor Mihai Vintilă 27 Aprilie 2016, 12:28 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii