Intarzieri de plati in programul Casa Verde

De Mihai Vintilă 08 Octombrie 2012, 15:18 Energie Verde
Cu toate ca guvernul Ponta prin toate luarile de cuvant ale reprezentantilor sai sprijina programul Casa Verde acesta sufera de o subfinantare cronica. In acest moment la Agentia Fondului de Mediu din Bucuresti sunt liste cu mii de oameni care astepta sa isi primeasca subventia dupa ce au semnat contracte si au pus instalatii care folosesc energia verde.

Cele mai multe instalatii sunt de panouri solare. Exista o intarzierea in plati, in unele cazuri, de peste 6 luni! Recent guvernul a alocat o suplimentare dar banii inca nu au ajuns la beneficiari datorita vitezei mici in care se misca lucrurile in administatia de stat.

Pentur stat si pentru guvern efectuarea platilor ar fi cea mai rapida solutie. Nu cred ca cineva din cabinet e nerabdator sa mai aibe inca cateva mii de procese pe rol prin care sa se demonstreze inca o data ca Romania doar ia de la cetateni si nu da.

Pacat de aceste arierate pentru ca in sine programul nu este rau ba putem spune chiar bun atata pentru stat care reduce semnificativ factura de gaze catre rusi cat si pentru particulari care isi cresc confortul si platesc mai putin pentru energia termica.

 

Autor Mihai Vintilă 08 Octombrie 2012, 15:18 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate