Energy Always a Challenge IV

De Mihai Vintilă 13 Noiembrie 2013, 09:37 Energie Verde
Toamna aceasta se numără participanţii la un nou workshop internaţional, marca EESTEC LC Bucharest. Aflat deja la a patra ediţie în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, Energy Always a Challenge reuneşte şi anul acesta nume importante din domeniul energetic şi abordează într-o manieră interactivă noile tendinţe în ceea ce priveşte sursele regenerabile.
 
Evenimentul se va desfăşura în perioada 20-29 noiembrie 2013, pe durata a două săptămâni. Programul workshopului va cuprinde în prima săptămână, timp de trei zile, conferinţe, întruniri şi prezentări adresate studenţilor români, toate acestea având ca temă jocurile pieţei de energie, certificate verzi şi surse de energie regenerabile.

În cea de-a doua săptămână, pe durata a cinci zile, se va realiza în laboratoare de specialitate integrarea unei surse de energie regenerabile în Sistemul Energetic Naţional. Aceste sesiuni practice au ca scop nu doar familiarizarea cu mediul de lucru integrat al software-ului SCADA, ci şi dezvoltarea cunoştintelor participanţilor şi a lucrului în echipă.

Workshopul va aduce laolaltă atât participanţi străini – 15-20 studenţi la universităţi cu profil tehnic din întreaga Europa, cât şi un număr total de 100 de studenţi din cadrul Universităţii Polithnica Bucureşti. De menţionat este faptul că atât la conferinţe, cât şi la laboratoare, speakerii şi invitaţii speciali vor fi prezenţi.

Aşadar, dacă vrei să fii la curent cu noi tendinţe în materii de tehnologii şi surse regenerabile, dacă vrei să cunoşti jocurile de pe piaţa energetică sau eşti în căutarea unei experienţe academice internaţionale la tine acasă, atunci Energy Always a Challenge 4 este o provocare protrivită pentru tine!

Mai multe informații despre workshop puteți găsi pe site-ul evenimentului: www.eestec.ro/energy  şi pe Facebook https://www.facebook.com/eeStec.Bucuresti.

 

Autor Mihai Vintilă 13 Noiembrie 2013, 09:37 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii