EEE 2012 si-a deschis portile

De Redactia 17 Octombrie 2012, 13:59 Energie Verde
Cea de-a doua ediţie a târgului EEE prezintă cele mai recente noutăţi în materie de echipamente şi tehnologii destinate gestionării resurselor de energii regenerabile şi convenţionale, dar şi pentru industria de petrol şi gaze.

Evenimentul îşi propune să aducă în atenţia autorităţilor publice, agenţiilor de mediu, companiilor de profil, precum şi institutelor de cercetare şi experţilor, noi informaţii privind sistemele revoluţionare de exploatare şi economisire a energiei convenţionale şi de regenerare a energiei provenită din surse naturale.

Pe durata acestor patru zile de desfăşurare T EEE, firmele participante vor transforma centrul expoziţional într-un imens oraş al ingineriei viitorului în care tehnologiile, utilajele şi echipamentele expuse vor oferi un adevărat spectacol al progresului industrial. În acelaşi timp, în calitate de vizitator specialist veţi beneficia nu numai de inovaţie, ci şi de informaţie şi networking, prin intermediul unui program de evenimente conexe special conceput pentru a veni în completarea programului de vizitare.

Programul de vizitare EEE 2012 va fi, în perioada 17 - 19 octombrie 2012, între orele 10.00-18.00, iar în data de 20 octombrie 2012, între orele 10.00-16.00

 

Autor Redactia 17 Octombrie 2012, 13:59 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate