Colectoarele solare Apricus. Experienta si oportunitati in Republica Moldova

De Frimu Ghinea 27 Februarie 2013, 09:14 Energie Verde


In data de 22 Martie 2013 in cadrul MoldExpo, in sala de conferinte,incepand cu 15.45 Apricus Solar si SolaraTerm vor organiza o manifestare intitulata : "Colectoarele solare Apricus. Experienta si oportunitati in Republica Moldova". Vor sustine prezentari reprezentati ai celor doua companii.La acest eveniment vor participa specialisti din republica.

"Pentru Apricus evenimentul constituie un bun prilej de a arata ca piata sistemelor solare din Republica Moldova este activa. Consideram parteneriatul cu SolaraTerm important iar cu acest prilej vom putea arata celor interesati o serie de realizari importante realizate in Moldova. De anul acesta Apricus va putea oferi si pe piata Moldovei noile sale produse si suntem incantati ca un asemenea eveniment are loc la Chisinau" declara dl Mihai Vintila, Relationship Manager Eastern Europe in cadrul Apricus Solar.

Apricus Solar este producator de sisteme solare termice si de produse conexe. Fondata in 2003 pentru a oferi solutii solare termice, compania a devenit una din cele mai dinamice multinationale din lume. Avand birouri in toata lumea si o prezenta in peste 30 de tari, inclusiv in Moldova, Apricus doreste a pune la dispozitia clientilor sai produse calitative si inovatoare.

Intrarea la manifestare se face pe baza de invitatii.
Acestea se pot obtine gratuit trimitand o solicitare la info@solaraterm.com

 

Autor Frimu Ghinea 27 Februarie 2013, 09:14 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate