Workshop-ul Internațional - Biogaz din deșeuri

De Frimu Ghinea 23 Februarie 2015, 08:58 Energie Verde

Biomasa și biogazul au devenit nu doar o prioritate pentru România, ci și o necesitate. Autoritățile sunt de părere că în România, există o serie de probleme legate de managementul deșeurilor, mediul înconjurător și energia termică. Răspunsul la toate aceste probleme poate fi chiar sectorul de bioenergie (biomasa și biogazul). Având în vedere că România dispune de un potențial mare pe biogaz, se investește tot mai mult în sectorul agricol, alimentar și chiar și în managementul apei și al deșeurilor de toate tipurile.

În acest sens, REECO, organizator internațional de târguri pe energie regenerabilă și eficiență energetică în toată Europa vine în întâmpinarea așteptărilor și nevoilor atât a investitorilor cât și a consumatorilor de energie regenerabilă, cu cea de-a VII-a ediție a ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare târg pe energie regenerabilă din triunghiul de frontieră România - Ungaria - Serbia, între 04-06 martie 2015, la Expo Arad.

În paralel cu târgul ENREG ENERGIA REGENERABILA® va avea loc Workshop-ul Internațional - Biogaz din deșeuri, pe 4 martie 2015, la Expo Arad.

Aflati mai multe despre acest workshop aici:
http://www.enreg-expo.com/uploads/media/PM4-Bio-ENREG15-RO_01.pdf

 

Autor Frimu Ghinea 23 Februarie 2015, 08:58 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii