Sunt pregatite companiile din Romania pentru feed-in-tariff? Au inceput inscrierile pentru editia Targului RoEnergy Bucuresti din 6-8 mai 2015

De Frimu Ghinea 25 Noiembrie 2014, 08:33 Energie Verde

Organizatorii Targului International RoEnergy Bucuresti, cel mai important eveniment al industriei de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica din Romania, au demarat campania de inscrieri si promovare a urmatorului targ, editia RoEnergy Bucuresti numarul V, care va avea loc in perioada 6-8 mai 2015, la ROMAERO, Baneasa, sector1 , Bucuresti.

Printre principalele noutati se remarca promovarea focusata a domeniilor care alcatuiesc portofoliul RoEnergy: RoEnergy#SOLAR, RoEnergy#BIOMASA, RoEnergy#BIOGAZ, RoEnergy#HYDROPOPWER, RoEnergy#WINDPOWER, RoEnergy#EnergyINDEPENDENT.
Pe langa expozitie, sub “umbrela” Targului RoEnergy vor avea loc o serie de manifestari conexe dintre care mentionam: conferinte, mese rotunde, workshop, tombola RoEnergy, etc.


Activati in solar, biomasa, biogaz, cogenerare, hidroenergie, energie eoliana? Fiti la curent cu trendurile din fiecare domeniu prin intermediul newsletterului RoEnergy (abonare pe www.roenergy.eu)

RoEnergy#SOLAR: sisteme fotovoltaice de pana la 0.5 MW, operare & mentenanta parcuri PV, stocare energie, sisteme termice, infrastructura energetica, etc.

RoEnergy#BIOMASA: sisteme de pana la 0.5 MW, energie din deseuri, cogenerare, solutii de termoficare pentru municipalitati, etc.

RoEnergy#BIOGAZ: centrale de pana la 0.5 MW, energie in fermele de animale, cogenerare, etc.

RoEnergy#HYDROPOWER: sisteme microhidrocentrale de pana la 0,5 MW, solutii de independenta energetica, retehnologizari MHC, etc.

RoEnergy#WINDPOWER: sisteme de pana la 0,5 MW MW, operare & mentenanta parcuri eoliene, infrastructura energetica, etc.


Din 2015, in Romania incepe o noua Revolutie Energetica

Dupa boom-ul parcurilor eoliene si solare, in Romania este asteptata sa se produca adevarata Revolutie Energetica: producerea de energie, in instalatiile mici, pentru consumul propriu, cu posibilitatea livrarii in retea a excedentului de energie. Prin noul sistem de subventionare, denumit feed-in tariff, consumatorul de energie devine producator de energie.
Ajuns la editia a V-a, pana in prezent, la fiecare din evenimentele precedente, Targul RoEnergy a reunit expozanti de pe trei continente ( Europa, Asia si America de Nord ), alaturi de experti, cercetatori, persoane de decizie din industria RES, asociatii profesionale, reprezentanti ai administratiilor publice, ministere, oameni de afaceri si mass media.

Cat costa un stand expozitional?

Doriti sa beneficiati de o pozitie privilegiata a standului companiei dumneavoastra la Targ ? Cea mai buna optiune este sa va rezervati din timp un stand. Solicitati chiar acum o Oferta de pret fara nici o obligatie la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Cat costa pozitia de Sponsor?

Doriti sa fiti in centrul atentiei in mediul de business si mass media ? Optati pentru una dintre pozitiile de Sponsor al Targului RoEnergy Bucuresti, solicitand o Oferta de sponsorizare fara nici o obligatie: press@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Tematica RoEnergy Bucuresti 2015


Tematica Targului ( selectie): energie solara, PV, termal, bioenergie ( biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), energie eoliana, microhidroenergie, eficienta energetica, infrastructura energetica.

RoEnergy
tel/fax : +40.357.436.266
tel.+40.357.411.642
mobil: +40.772.262.915
e mail press@roenergy.eu
www.roenergy.eu
SC R.E.S. Group SRL

 

Autor Frimu Ghinea 25 Noiembrie 2014, 08:33 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii