Strategia energetică a României va fi dezbătută la PRIA Energy Conference

De Mihai Vintilă 22 Iunie 2016, 09:16 Energie Verde


Cele mai importante teme depre energie vor fi dezbătute la conferința PRIA Energy, în data de 05 Iulie 2016, începând cu ora 9.30, la hotel Sheraton, sala Platinum. Evenimentul reunește cei mai importanți leaderi din energie, consultanți, avocați, investori, bancheri și reprezentanți ai mass mediei.

Într-o economie din ce în ce mai globalizată, strategia energetică a unei țări se realizează în contextul evoluțiilor și schimbărilor care au loc pe plan mondial. România dispune de o gamă diversificată, dar redusă cantitativ de resurse de energie primară: tiței, gaze naturale, carbune, minereu de uraniu, precum și un potențial valorificabil de resurse regenerabile relativ modest.

Conferinta Pria Energy va găzdui lideri și vizionari din industria energetică, autorități, comunitatea științifică și sectorul privat, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor energetice mondiale; soluții inovatoare strategice și tendințe în industria energetică, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin intermediul și gestionarea mediului. Totodată se vor dezbate subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interacțiuni complexe, care redefinesc viitorul energiei la nivel mondial.

Lectorii invitați sunt: Costin BORC – Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului; Victor GRIGORESCU – Ministrul Energiei; Bogdan CHIRITOIU – Președinte, Consiliul Concurenței; Niculae HAVRILET – Președinte, ANRE; Gheorghe DUTU – Președinte, ANRM; Mariana GHEORGHE - OMV Petrom, CEO; Francesco FANCIULLI – CEO, CEE Region, Prysmian Group; Valentin MIRCEA – Expert energie; Toni TEAU – CEO, Transelectrica; Daniela LULACHE – CEO, Nuclearelectrica; Carmen NEAGU – CEO, Energobit; Remus BORZA - Judicial Aadministrator, Hidroelectrica.

Conferinţa PRIA Energy face parte din seria PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass - mediei. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Participand la conferința PRIA Energy vei beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:
Cum ar trebui să arate Strategia Energetică a României valabilă pentru 2016-2030
Ce alegem - securitate energetică sau independență energetică?
Securitatea energetică a României, între dezvoltarea piețelor de energie și provocările geopolitice regionale și globale
Transformarea sistemului energetic și tendințe de viitor: tehnologia, politicile climatice, geopolitica, energiile regenerabile
Care sunt problemele cu care se confruntă producatorii de energie regenerabilă în România

Mai multe detalii puteţi găsi pe http://priaevents.ro

 

Autor Mihai Vintilă 22 Iunie 2016, 09:16 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii