Intersolar 2018 un loc unde companiile românești au arătat că se poate

De Mihai Vintilă 25 Iunie 2018, 12:54 Energie Verde

Ediția din acest an al cunoscutului târg de energii regenerabile Intersolar Europe 2018 care se ține în tradiționalul spațiu de expoziții din München, Germania, a avut printre expozanți și companii românești.

Producătorul de panouri fotovoltaice Altius Fotovoltaic SRL  a venit la târg să prezinte produsele sale din domeniul energiei regenerabile. Vizitatorii au putut vedea în standul, aflat exact lângă podiumul de premiere al târgului, modelele de panouri fotovoltaice mono și policristaline precum și informații despre kiturile pe care această firmă le oferă. Prezența forței tinere de vânzare alături de conducerea companiei a constituit un element important în concretizarea discuțiilor.

altius intersolar 2018 altius la intersolar 2018

E bine să vezi tineri pregătiți care pot discuta de la egal cu specialiștii din alte țări. În același stand sub marca PowerACU firma P Plus 2002 SRL prezenta noile modele de baterii Ultracell. Am mai remarcat și prezența firmei Luminux care prezenta mai multe tipuri de vopsele.

Poate cea mai spectaculoasă prezență a avut-o Prime Motors Industry SRL producător de baterii de litiu pentru aplicații casnice și industriale. După ce s-a remarcat în urmă cu câțiva ani cu producerea Loganului electric acum au adus în premieră în fața publicului un nou concept-car electric împreună cu Sin Car din Marea Britanie. Ce a ieșit din această colaborare puteți vedea în imaginile de mai jos.

Prime motor la intersolar car 1

prime motor la intersolar 2018 car 2

prime motors la intersolar car 3

 

 

Autor Mihai Vintilă 25 Iunie 2018, 12:54 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii