Incep: RENEXPO al VIII-lea Târg și Conferințele pe Energie

De Frimu Ghinea 16 Noiembrie 2015, 11:01 Energie Verde

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE - al VIII-lea Târg și Conferințe pe Energie + Eficiență, vă așteaptă începând de mâine la Sala Palatului din București, cu idei, soluții inovatoare și transfer de know-how. Evenimentul se va desfășura timp de 2 zile, între 17-18 noiembrie 2015, la Sala Palatului, oferind pentru a VIII-a oară cea mai complexă platformă de business în domeniul energiei și eficienței energetice din România.

Compania REECO, alături de expozanți, participanții la conferințe, vizitatorii târgului, instituțiile partenere, partenerii media și susținătorii nonfinanciari, continuă să acționeze pentru un viitor energetic mai curat.

Ediția din acest an abordează tematici pentru un viitor sustenabil, concentrează într-un singur loc factori de decizie, investitori, beneficiari și facilitează transferul de know-how. O atenție deosebită va fi acordată tematicii de eficiență energetică, dat fiind impactul pe care acest domeniu îl are asupra economiei, mediului, securității energetice naționale, precum și beneficiilor sociale ale acestuia asupra României.

RENEXPO® vă așteaptă în acest an cu:

- peste 60 de expozanți din 11 țări europene și SUA, printre care: Austria, Bulgaria, Germania, Finlanda, Italia, Olanda, Republica Cehă, România, SUA, UK și Ungaria
- 5 conferințe internaționale de specialitate pe tematici ca: eficiența energetică, hidroenergia, energia solară, bioenergia și energie din deșeuri
- o sesiune specială pe energie geotermală
- un forum
- alte evenimente conexe gratuite

Locație:
Sala Palatului din București
Str. Ion Câmpineanu, Nr. 28
Sector 1, București

 

Autor Frimu Ghinea 16 Noiembrie 2015, 11:01 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii