Forumul Roman de Eficienta Energetica, editia a IV-a 12 octombrie, Hotel InterContinental

De Frimu Ghinea 11 Octombrie 2017, 09:30 Energie Verde

Forumul Roman de Eficienta Energetica, cel mai important eveniment anual dedicat eficientei energetice si dezvoltarii programelor de energie sustenabila, a ajuns la a IV-a editie, intr-un moment oportun pentru acest domeniu, avand in vedere noile strategii pentru implementarea Directivei UE nr. 27/2012.

Organizat de Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) impreuna cu GOVNET Conferences, evenimentul va aduce in discutie atat oportunitatile, cat si provocarile intalnite pe parcursul implementarii programelor dedicate eficientizarii consumului de energie, reunind persoane-cheie din randul specialistilor si autoritatilor din acest sector - reprezentanti ai Guvernului, ai autoritatilor de reglementare si companiilor private.

Printre subiectele punctuale care vor fi dezbatute se afla modalitatile de implementare a proiectelor de eficienta energetica personalizate pe piata locala, ultimele inovatii in tehnologie privind eficienta energetica, drumul cel mai scurt de la legislatie la implementare, trecand prin toate etapele - de la proiectare, finantare, reglementare, la operare, prin furnizori si beneficiari.

 

Autor Frimu Ghinea 11 Octombrie 2017, 09:30 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii