ExpoEnergiE 2016

De Mihai Vintilă 23 Iunie 2016, 09:37 Energie Verde

ExpoEnergiE 2016- Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale va avea loc in perioada 12-15 octombrie in Bucuresti, Romania la Romexpo.

Evenimentul este dedicat atat producatorilor, distribuitorilor, autoritatilor si specialistilor din industriile energetic, cat si producatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale si devine o platforma de interactiune intre jucatorii din acest domeniu.

ExpoEnergieE 2016 are ca expozanti producatorii si distribuitorii de energii neconventionale si regenerabile precum si pe cei de tehnologii si echipamente pentru industria de petrol si gaze naturale.

Vizitatori vor fi arhitecti, ingineri, consultanti in domeniul energetic, furnizorii de energie, administratorii de imobile, dezvoltatorii imobiliari, public larg.

In 2015 numarul de companii expozante a fost de 281 din 23 de tari. Targul s-a intins pe 13249 mp si a avut 30 de manifestari conexe si cca 8000 de vizitatori.

Mai multe informatii pe http://www.eee-expo.ro/

 

Autor Mihai Vintilă 23 Iunie 2016, 09:37 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii