TVR Info a murit. Basismul televizat continua

De Frimu Ghinea 16 August 2012, 13:37 Editorial
TVR Info s-a dorit un proiect de distrrugere a televiziunilor de stiri cu bani publici. Acolo initial s-a adunat o grupare de ziaristi de la Evenimentul Zilei si alte publicatii partizane apropiate presedintelului suspendat Traian Basescu. Pe bani mult mai multi decat cei primiti de ceilalti relizatori din TVR au desfasurat emisiuni de propaganda fatisa.

Audienta postului era mica spre zero. Nu intra niciodata in primele 20 de televiziuni din Romania. Deci nu exista practic pe piata tv. Avrea insa un avantaj major : fiind o televiziune sub egida publica intra in obligativitatea difuzorilor de cablu si prin satelit sa o transmita! Astfel TVR Info a avut acces la public in toata tara din minutul unu al difuzarii. Acest lucru nu se intampla cu multe televiziuni private care trebuie sa se lupte pentru un loc de difuzare.

Acum la moartea TVR Info si mai ales a TVR Cultural doua pozitii din grilele tv se elibereaza. Lasati-ma sa fiu sigur ca ele nu vor fi ocupate in cazul Digi Tv de Antena 3 si Antena 1 ci de alte televiziuni mai bine ancorate in sustinerea nefastului presonaj care a ajuns Traian Basescu.

 

Autor Frimu Ghinea 16 August 2012, 13:37 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate