Promenada Mall Braila o da in bara cu Noaptea Reducerilor

De Mihai Vintilă 26 August 2012, 21:38 Editorial
Am incercat ca toata lumea sa merg sa beneficiez de marea Noapte a Reducerilor anuntata de Promenada Mall Braila. Plus ca  se intampla ca ziarul nostru, Infoest.ro sa fie partener media al evenimentului. Ce am gasit acolo m-a intristat si mi-a lasat un gust amar. Am plecat sa iau mobila si mi-am plans timpul pierdut.

La ora opt seara, ora de incepere a evenimentului parcare era plina de curiosi care doreau sa cumpere! In cateva minute cele cateva produse cu preturi reduse de la Carrefour au disparut ramanand locuri goale care nu fac cinste unui astfel de supermarket. Pe langa acesta nimeni din galerie nu mai participa la campanie!

Promovarea partiala, mincinoasa si gresit directionata de noua conducere a Promenada Mall arata mai mult decat nepricepere...arata prostie si incompetenta. Sa nu fie nimeni care sa imi ofere reduceri in Noaptea Reducerilor?

Am incercat la magazinul Lems. O mobila la pret redus mi-ar prinde bine si ea era scopul venirii mele acolo si cand colo am fost informat politicos ca magazinul NU participa la acesta campanie? Ca sa vezi? Si unde era aceasta informatie in afisul, fluturasii si propaganda facute de Promenada Mall? O reclama mincinoasa care m-a facut sa fac 30 de km cu masina pentru a avea de unde sa plec!

Si unde mai pui ca Infoest.ro a promovat evenimentul! Asa ceva nu mi se pare acceptabil si ca urmare vom inceta sa mai promovam minciunile pe care noua conducere, adaptata putin la realitatile locale le va mai face.

Cat despre Noaptea Reducerilor o consider un fiasco total. Poate cele cateva produse la reducere sa fi crescut vanzarile Carrefour dar in rest nu prea vad rezultate din moment de preturile erau la restul magazinelor exact aceleasi ca in restul saptamanii. Si dezamagiti am vazut multi...

 

Autor Mihai Vintilă 26 August 2012, 21:38 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii