Orasul de Sticla

De Mihai Vintilă 02 Decembrie 2010, 22:41 Editorial
Braila este de doua zile un oras de sticla. Strazile sunt patinoare iar curentul cade mai des ca in Pipera.

Iarna a venit din nou ca o supriza pentru Primaria Braila iar pentru dl Simionescu ( primar din greseala) cred ca a fost un eveniment de-a dreptul neasteptat asa cum sunt toate problemele orasului. Tramvaiele s-au tarat, oamenii au patinat ( asta pentru ca pana pe 1 decembrie patinoarul a fost inchis) iar masinile au fost glazurate de gheata.

Braila toata a intrat sub semnul vitezei melcului. Singurul lucru care nu s-a schimbat e salariul primarului. Oare de ce mai platim o administratie locala care sa fie mereu surprinsa de lucruri care oricum se intampla?

Intr-un oras de sticla ne vedem toti dar nimeni nu comunica cu nimeni. Noi ne plangem, primarul ne vede dar nu ne intelege si nici nu ne poate atinge. Pentru el suntem dincolo de sticla, de problemele lui curente, de caldura din birou si de taierile de pamblici.

Traim intr-un oras de sticla care la urmatoarele alegeri speram sa se sparga si sa avem parte de un adevarat gospodar nu de un gropar de firme si institutii. Sparam ca pana atunci sa mai traim, asa ..dincolo de sticla.


 

Autor Mihai Vintilă 02 Decembrie 2010, 22:41 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate