Omul fara doctorat

De Mihai Vintilă 20 Iunie 2012, 13:36 Editorial
Daca ne uitam bine la ultimile scandaluri legate de doctoratele obtinute de unele persoane din USL vom observa ca ele pornesc de la Traian Basescu, omul fara doctorat si cu un institut facut taras - grabis, pe coate si cu plocoane de la mama de acasa.

Stati linistiti ca pentru Traian Basescu doctoratul nu este o problema. Nu il are si nu vrea sa il aiba. El este adeptul omului nou fara carte, ascultator de manele si destul de stupid sa se increada orbeste in spusele lui de multe ori plutind in pahare de bauturi marinaresti.

Incultura este o virtute pentru presedinte si nu ne lasa nici un moment sa uitam asta. Interesant este ca in cazul Ponta unul din autorii dupa care chipurile a plagiat nu recunoaste plagiatul si spune ca de la ideile lui s-au formulat alte idei originale. Ceea ce e si esenta unui doctorat. Tot interesant este ca cei doi acuzatori din strainatate NU cunosc limba romana dar sunt siguri. Oare ce le fi dat aceasta siguranta?

Revenind la omul fara dotorat e bine sa spunem ca mizeria ca forma de manifestare politica e caracteristica de baza pe care Traian Basescu a dus-o la cele mai inalte culmi. Mizeria de tratament fata de proprii semeni, fata de propria tara si fata de propria familie. Pentru un asa comportament nu iti trebuie intr-adevar doctorat.

 

Autor Mihai Vintilă 20 Iunie 2012, 13:36 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate