Ne apropiem de ultima zi a regimului Basescu

De Mihai Vintilă 27 Iulie 2012, 11:52 Editorial
Ziua referendumului este tot mai aproape. Avem timp acum sa vedem ce a facut bine si ce a facut rau presedintele suspendat pentru Romania. Se aproprie cu pasi repezi decizia poporului. Pentru Traian Basescu suspendarea a fost ca ultima palma primita de la cei pe care i-a tot umilit.

Sa recapitulam putin din minciunile presedinteleui pentru a sti ce vom alege. A taiat pensiile prin impunerea unui CAS de 5% care de fapt a fost interpretat gresit de guvernul Boc tocmai pentru a furma mai luti bani din buzunarul populatiei. A redus pensiile militare si le-a innebunit de nu mai stie nimeni ce si cum. A taiat salariile bugetarilor cu 25 de procente pentru nimic.

A indatorat tara mai mult decat oricine. Practic suntem mai indatorati decat Ceausescu dar banii nu se vad nicaieri. Doar unii baieti conectati la presedintele suspendat s-au imbogatit.

Acum cu toate acestea in vedere decideti ce doriti : sa continue pe acest drum sau sa fie pensionat din politica. Un pensionar in plus nu strica niciodata.

 

Autor Mihai Vintilă 27 Iulie 2012, 11:52 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate