Ghinionul e spart, Litera13 a incheiat si al doilea an de aparitie!

De Virgil Andronescu 14 Octombrie 2016, 12:52 Editorial

Si iata ca s-a facut toamna din nou si inca un an din viata noastra se va incheia in curand. Poua, cad frunze aramii, vantul se inteteste si se domoleste, racoarea s-a transformat in frig, iar soarele abia ca ne mai face cu ochiul de printre norii plumburii.

Si cine zice ca cifra 13 este una cu ghinion, se inseala amarnic. Pentru noi cei de la revista Litera13, membri ai Miscarii literare cu acelasi nume, reprezinta ziua cand din trei in trei luni, de patru ori pe an, reusim sa spargem asa-zisul ghinion al lumii culturale din Braila.

Au aparut deja opt numere, adica Litera13 a implinit doi ani de la aparitie, devenind- de la trimestru la trimestru, din ce in ce mai bine structurata, mai dezvoltata- atat in continut cat si ca forma, a inceput sa prinda culoare si la propriu si la figurat. S-au intamplat si se intampla acestea datorita tinerilor curajosi si talentati care fac parte din redactie, dar mai ales celui care a adus-o pe lume si care o creste atat de frumos.

Litera13 ajunge in tara si dincolo de hotarele ei- online si print, leaga prietenii cu alte reviste, organizeaza si participa la importante evenimente literare. Acestea toate se intampla si datorita oamenilor cu nume in literatura braileana si nationala care sprijina neconditionat echipa redactionala. La cat mai multi ani frumosi Litera13!

Numarul 8 din revista Litera 13 poate fi citit aici.

 

Autor Virgil Andronescu 14 Octombrie 2016, 12:52 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii