În România se TRAGE...la foc automat!

De Virgil Andronescu 10 Aprilie 2017, 21:25 Editorial

Cineva îmi spunea cândva că România e un diamant căzut în rahatul porcilor şi că ar trebui spălat cu spirt, lustruit şi apoi aşezat în cea mai frumoasa vitrina!, o fi așa, n-o fi așa, dar de către cine? mă întreb și eu, oarecum retoric.

În toate exista un început şi la noi un nou început...există. S-au TRAS unul după altul, 27 ani de la revoluţia din decembrie 1989. A curs sânge, s-au TRAS multe... Încă mai curge...sânge și lacrimi pentru aflarea adevărului. Este dovedit faptul că s-a TRAS în demonstranţi, se ştie clar cum s-au TRAS sforile... S-a TRAS concluzia, voit eronată, că cei care au TRAS au fost terorişti, agenturili străini... Din '89 încoace se tot TRAGE...

Se tot TRAG concluzii pripite. Se TRAG afaceri ilegale. Se TRAG averi fabuloase. Se tot TRAGE cu promisiuni şi cu lozinci unele mai pompoase decât altele. Cei vinovaţi nu sunt TRAŞI la răspundere. La tot pasul se TRAG ţepe. Unii TRAG foloase iar alţii TRAG ponoase. Se TRAG şi ţepe în pieţele publice?! În Românica eternă şi pitorească încă se TRAGE... Se TRAG şliţuri. Se TRAGE apa la w.c. dacă... Se TRAGE în piept...aerul infect. Se TRAGE mâţa de coadă. Politicienii îşi TRAG...reciproc preșul de sub picioare şi scaunele de sub ei. Şi-o mai TRAG şi la...gioale așa cum ne-o TRAG și noua.

Se TRAGE, se TRAGE, se TRAGE... Românul e învăţat să rabde şi să TRAGĂ nădejde de mai bine. Un altfel de Român e obişnuit să TRAGĂ la aghioase şi să aştepte înmuierea posmagilor. Oameni buni, învăţaţi să TRAGEŢI la răspundere pe cei ce vă mint aTRAGĂNDu-vă voturile! TRAGEŢI în ei cu sudalme pentru felul cum v-o TRAG cu preţurile şi cu salariile și cu...viața! Suntem un popor TRAS cu forţa în U.E. şi avem tot dreptul de a ne TRAGE şi noi drepturile ce ni se cuvin. Se TRAGE! TRAGEŢI prieteni concluziile reale, fiţi realişti! Ce e de regretat să regretăm, ce e de bucurat să ne bucurăm!

Am TRAS concluzia personaă că sunt şi unele şi altele. Vă rog să mă TRAGETI de manecă dacă greşesc! Nu ne-a mai rămas altceva de făcut decât să TRAGEM taurul de coarne, să ne TRAGEM puţin sufletul şi să mergem înainte. Nu mai avem...decât să TRAGEM speranţe! Aţi obosit?! Soldaţii, copiii, fraţii, parinţii, noştrii au murit pentru o revoluție TRASĂ de alții pe turta lor. In cei 27 de ani mulţi şi au TRAS gloanţe de suferință în cap.

Nu vă supăraţi OAMENI BUNI, TRAGETI să muriţi? Vă îndemn: TRAGETI să trăiţi! Nu am să vă mai las, am să vă aTRAG mereu atenţia!

 

Autor Virgil Andronescu 10 Aprilie 2017, 21:25 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii