Guvernarea lasilor

De Mihai Vintilă 16 Ianuarie 2012, 14:46 Editorial
Romania are un guvern de struti. La prima problema cu populatia guvernantii au disparut. Generalul Chiloti care se da mare patriot al neamului, sef de partid de traseisti politici, a disparut de pe fata pamantului. Primul Ministru, de la inaltimea functiei a disparut si el. Ministrul de Interne specialist in taieri de salarii si brambureli administrative nu e de gasit.

In caz de criza Guvernul Romaniei nu exista.

Pentru prima oara in ultimii ani am vazut manifestanti care au scuipat sediul unui partid - PDL - asa cum s-a intamplat si cu sediile PCR in decembrie 1989.

Am vazut lasitatea in forma ei pura. Un prim ministru las, un ministru de interne dezertor de la apel iar peste toti curajul unui presedinte care se bazeaza doar pe servicii secrete si pe fuste.

Aceste manifestari sunt expresia traiului bun din ultimul timp sub minunata guvernare a inteleptului carmaci Basescu, un fin comunicator, intelept intre intelepti, vizionar de renume galactic.

Abia astept ca acest anti-roman sa isi termine mandatul, pentru a incepe sa circule singur pe strada, sa dea fata cu realitatea minunata a Romaniei pe care a construit-o si sa primeasca intre ochi, democratic, flegma pe care o merita.

 

Autor Mihai Vintilă 16 Ianuarie 2012, 14:46 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate