Veorica Dăncilă șefă? Pe bune?

De Mihai Vintilă 30 Mai 2019, 10:58 Editorial

După crunta înfrângere din alegerile europarlamentare PSD a votat ca Veorica Dăncilă să fie șefă interimară. Nu înțeleg cum un preș poate fi șef la ceva. Veorica Dăncilă nu s-a remarcat prin nimic în mandatul de premier. Prin nimic pozitiv am vrut să spun. A fost ciuca bătăilor de joacă ale ziariștilor, bloggerilor și oamenilor care au deschis în viața lor o carte peste abecedar. Lipsa sa de cultură și gafele impardonabile au devenit legendare. Imaginea de Ana Pauker a inclus-o în lista scurtă a celor mai nepopulari conducători pe care România i-a avut în istorie. O astfel de persoană e votată pentru a conduce principalul partid de guvernământ.

Eu unul, pe această doamnă, nici ca șefă de scară nu aș avea curajul să o pun dapăi să mai conducă pe lângă guvern și partidul! Numai guvernul era deja prea mult!

Șefia Veoricăi va fi scurtă, până când găștile din PSD se vor orienta pentru cineva mai mobilat intelectual și cu mai mult sprijin în partid. În fond, Veorica Dăncilă alături de Carmen Dan și de Sevil Shhaideh nu sunt decât niște secretare de provincie, limitate în gândire, ajunse pe firmamentul politicii Dâmbovițene datorită obedienței absolute față de mustăciosul teleormănean care de curând a intrat la zdup.

Scriam într-un alt editorial despre respect. Se pare că acest cuvânt este în partea ascunsă a vocabularului PSD-ist. Ei nu au aflat de el și nu îl folosesc. PSD nu a învățat nimic din pierderea alegerilor și va continua politica prostiei naționale pe care s-a angajat până la pieirea lui istorică.

Din toată pleiada de oameni pe care PSD îi are în forul de conducere numai o nulitate absolută putea fi împinsă în față. Idioți precum Rădulescu Mitralieră sau Codrin Ștefănescu au fost aruncați în bezna din care au ieșit la lumină. Alții precum Nicolicea și Iordache au fost faultați și trimiși pe banca de rezerve. Din păcate, nici ce a rămas, nu are o altă mentalitate decât cei alungați.

Șefia Veoricăi Dăncilă este o bătaie de joc la adresa propriului electorat, a restului clasei politice și a românilor în general.

 

 

Autor Mihai Vintilă 30 Mai 2019, 10:58 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii