Unirea Pricipatelor și derizoriul clasei politice

De Mihai Vintilă 24 Ianuarie 2023, 18:56 Editorial

Am fost stupefiat de sărbătorirea Unirii Principatelor Române de către politicieni.Zici să s-au născut idioți dacă nu de-a dreptul sfidători la adresa românilor și tradițiilor acestui neam.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut marți, 24 ianuarie 2023, o alocuțiune în cadrul ceremoniei organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române la Monumentul „Mormântul Ostașului Necunoscut” din Parcul Carol I, București.- scrie pe pagina președenției României!

Bine măi domnule, care nu faci nimic la Cotroceni, ce cauți la Mormântul Ostașului Necunoscut? Ești înconjurat doar de proști? Nu știi o minimă brumă de istorie? Monumentul nu are nimic de-a face cu unirea de la 1859! E ca și când ai face o pâine doar cu sare și nu cu făină, că în fond ambele sunt albe și vin la pachete de un kilogram! Ce este tâmpenia asta organizată la nivelul conducerii de stat?

Alți doi politruci cocoțați vremelnic la conducere Marcel Ciolacu (PSD) și Nicolae Ciucă (PSD), ultimul și prim ministru, s-au dus la Iași, evitând cu mare grijă Focșaniul! Adică locul unde se sărătorește Unirea Principatelor în mod tradițional. Au crezut că acolo nu vor fi huiduiți cum o merită! M-ai mult s-au înconjurat numai cu bărbați să arate ceea ce nu au și anume forță. Știe tot poporul român că Unirea Principatelor este în primul rând opera unei femei, Cocuța Vogoride și abia apoi a Partidei Naționale! Era așa o mare rușine dacă invitați și una-două femei lângă voi? Știu că nu v-ați gândit, așa cum faceți de obicei dar, la evenimentele naționale trebuiesc întrebați și mulțimile de consilieri cărora le plătiți salariile, poate unii din ei v-ar fi spus!

O altă mențiune negativă este la adresa AUR. De ce doriți să stricați fiecare moment festiv al acestei țări? Chiar nu vă puteți abține la sărbătorile importante? Vreți să înjurați guvernul, e dreptul vostru. o puteți face într-un miting organizat, nu așa, golănește, stricând bucuria tututor.

Și ne mai mirăm că peste 90% dintre români nu au încredere în clasa politică. Suntem conduși de oameni pentru care patriotismul și iubirea de țară sunt noțiuni pentru proști. La ei banul și bunăstarea proprie e cea care contează! Oare le vor mai avea fără o țară puternică?

 

 

Autor Mihai Vintilă 24 Ianuarie 2023, 18:56 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii