Unii fac metrou alții se luptă încă cu gropile

De Mihai Vintilă 07 Aprilie 2019, 10:29 Editorial

Recentul anunț făcut de edilul Clujului, Emil Boc, prin care informa despre începerea planurilor de construcție a unui viitor metrou în orașul ardelean m-a făcut să oftez. Dacă administrațiile din Ardeal se luptă pentru binele comunităților la Brăila nivelul este acela de a se concentra pe curățatul numelor foștilor de pe pereți!

Timp de aproape doi ani o arteră principală a orașului, Calea Galați, a arătat decojită ca o banană de proastă calitate. Ne-am rupt mașinile pe ea iar edilul șef părea mulțumit de realizările administrației unde își petrece o treime din viața sa de muritor. Brăila se mândrește încă cu străzi de pământ, cu bălți care inundă casele oamenilor la prima ploaie, cu o lipsă crasă de parcări, cu o circulație a mijlocelor de transport public demnă de cele mai slabe administrații africane.

Unii construiesc metrouri iar noi aici, la est, ne bucurăm pentru acoperirea unei amărâte de gropi! România aceasta cu două viteze, cu hoți versus gospodari, nu poate să o ducă prea mult așa. Nu e normal, nu e posibil. La un moment dat, datorită tensiunilor interne, ceva se va rupe. Fie toți cei care se fac a munci pleacă cu un picior în fund, fie noi nu îi vom mai suporta și vom face o nouă revoluție. Revoluția celor normali.

 

 

Autor Mihai Vintilă 07 Aprilie 2019, 10:29 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii