Tudorița Tarniță va scrie în infoEST !

De Mihai Vintilă 24 Aprilie 2021, 15:26 Editorial

Tudorita Tarnită la Infoest

Tudorița Tarniță este aproape o instituție pentru cititorul brăilean. Editorialele care sunt semnate de dumneaei atrag cei mai mulți cititori, stârnesc polemici și comentarii. Este obisnuită să scrie despre știrea zilei dar, acum, nu o poate face pentru că dumneaei este știrea zilei. Având o experiență vastă în presă, Tudorița Tarniță se alătură proiectului InfoEST!

Va scrie despre ce a scris toată viața - despre Brăila! Editorialele pe care le semnează își vor avea locul în rubrica de editoriale a ziarului. Deasemenea, minunatele sale interviuri își vor găsi și ele spațiul în secțiunea noastră de interviuri.

Un condei care are în suflet Brăila, căreia i-a dedicat viața de jurnalist așa cum reiese și din volumele de publicistică: Manual de știri - cum să ne târâm prin viață - , Încătușați în cuvinte și Sub zodia pandemiei apărute toate la editura InfoEST.

Pentru noi este o bucurie și în același timp o obligație de a fi mai buni.
Jurnalistul Tudorița Tarniță a venit la infoEST!

 

 

Autor Mihai Vintilă 24 Aprilie 2021, 15:26 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

 1. Ivan 24 Aprilie 2021, 17:08

  Da, sint de acord! -D-na Tudorita Tarnita -reprezinta cu adevarat un om de ,,Onoare" al orasului Braila. -Am toata stima pentru d-na Tudorita,...ca:Jurnalista si scriitoare. Acum se alatura, unor oameni deosebiti de la ,,INFOEST", unde va fi o alta hrana spirituala, pentru braileni. -Spiritual voi fi mereu cu InfoEST. -Va doresc un weekend frumos,...

 2. Grozea gheorghe 24 Aprilie 2021, 17:49

  Ce să învățăm de la Tudorița Tarniță ? "Cum să ne târâm prin viață" ? Adică de la infirmieră de spital să mă fac reporteriță și dacă trebuie să mă duc vreodată la spital să le fac mizerie la foștii colegi și să te comporți de parcă ai fi cel puțin ministrul sănătății ?

 3. Grozea gheorghe 24 Aprilie 2021, 17:54

  La mesajul anterior am fost anunțat că acesta va apărea după ce va fi citit de administrator. Aveți și cenzură?

 4. InfoEST 25 Aprilie 2021, 17:34

  Infoest este un ziar privat. Dacă nu vă convine puteți citi altceva. Nu avem nevoie de dumneavoastră. Ne îndoim puternic de inteligența dumneavoastră dar ce putem face ... mai sunt și cititori care nu au habar ce este un program antispam și trag concluzii la cât nu îi duce pe ei capul. Cântați la alte mese ...

 5. Doina Bosoiu 30 Aprilie 2021, 09:53

  Dna Tudorita Tarniță ,un simbol al transmiterii culturii brăilene.Multa stimă.????

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii