Trafic infernal pe Șoseaua Dig

De Mihai NEGOMIREANU 04 Mai 2023, 20:51 Editorial

Datorită lucrărilor la podul peste Dunăre în dreptul conexiunii acestuia cu Șoseaua Dig care face legăruta dintre Brăila și Galați se produc ambuteiaje de kilometri. În ultimele zile situația a fost din ce în ce mai rea. Timpii de așteptare la semafoarele instalate în dreprul podului depășesc 30 de minute ceea ce face ca nervii șoferilor să fie destul de întinși în condițiile în care traficul din stânga și dreapta podului este fie inexistent, fie foarte firav.

Plus că săptămâna trecută administrația locală a găsit de cuviință să asfalteze și șoseaua dig pentru că urmează inaugurarea podului din data de 27 iunie și pesemne mașinile ștăbimii politice nu putea călca un asfalt practicavil dar mai vechi.

Situația nu pare a avea o ieșire. Chiar dacă aceste lucrări se vor termina și podul se va inaugura intrarea pe el se va face tot din șoseaua Dig și traficul actual se va dubla cu cei care vor dori să traverseze Dunărea. Pâna la inaugurarea noii porțiuni de drum express dinte Brăila și Galați asta va fi imaginea zilnică.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 04 Mai 2023, 20:51 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii