Statul birocraților proști

De Mihai Vintilă 09 Iunie 2020, 19:03 Editorial

România a devenit statul birocraților proști. Făcătorii de diplome i-au avut pe aceștia clienți fideli. Au ocupat pe șpăgi diverse locuri in sistemul birocratic și de acolo în prostia lor, cică competentă, sufocă nația. Toți proștii de prin primării, administrații județene au kilograme de diplome cu care pur și simplu te poți șterge undeva! Deși au certificate de competențe digitale abia știu să folosească un email iar dacă Doamne ferește zi ceva de un alt browser decât imbecilul de Internet Explorer se uită la tine ca curca în lemne! Până și Microsoft s-a dezis acum mulți ani de browserul respectiv dar birocratul român parcă s-a căsătorit cu el!

Înainte de pandemie Doamne ferește să fi trimis un email că nu răspundea nimeni. Acum răspund doar în dodii! Cretinismul a înflorit într-o birocrație plină de rubedenii care își menține pozițiile de dominație doar prin sfântul pupat în cur a șefului. Am și eu o curiozitate maladivă - cum au muncit și muncesc birocrații care aveau activități de teren în perioada asta? La fel ca până acum! Îndoiesc facebook-ul și alte rețele de socializare și fac din paște în crăciun o hârtie! Pute a prostie pe culoarele din primării, regii autonome, instituții diverse! Pute a brânză râncedă între dinți și a pișat în closete de educați ce sunt! Imbecilitatea nu are limită când birocratul român, semianalfabet cum este, dorește să își arate mușchii!

Pomenile electorale și grija diverșilor potentați ale efemeridei politice îi cultivă, le caută în coarne și îi mângâie ușor pe capetele lor umflate, unde cei doi neuroni activi țin distanțarea socială! Să crească mare și burtos birocratul român! Mai lipsește să primească și pamperși de la guvern ca măcar să fie plăcuți uscați în fotoliile în care s-au înșurubat!

Să nu care cumva să atingem cu o floare prostia că se ofilește floarea! România are deja două categorii de cetățeni - birocratul plin de drepturi și privilegii și proștii care plătesc taxele din care primii se îmbuibă! Halal de țara în care prostul ajunge șef și tăietorii de frunze la câini o conduc! Noua revoluție este aproape!

 

 

Autor Mihai Vintilă 09 Iunie 2020, 19:03 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii