Sa deratizăm țara!

De Virgil Andronescu 08 Martie 2019, 09:18 Editorial

Daca Kovesi, Dragnea, Ciolos si care or mai candida la prezidentiale sunt reprezentanti ai asa-zisului stat paralel, oblic sau perpendicular, dupa spusele patronului Realitatii Tv si a latrinelor PSDiste, indemnul meu este din nou sa nu mai asteptati Salvatorul patriei pentru ca nu va veni niciodata si nici macar nu exista asa ceva.

( Se vede clar cine face parte din statul paralel, dupa principiul hotii striga hotii, asa ca trageti dumneavoastra concluzia cu privire la ce bate campii Gusa si mancatorii de rahat ai lui Voiculescu ). Crezul acesta e o utopie, ca acelea de tip comunisto-bolsevic sau nazisto-fascist. Salvarea vine de la noi: iesirea in strada, dar nu ca in alte dati, ci o iesire in stil grecesc! Numai asa se pot starpi paduchii si naparcile, fosilele securiste si lepadaturile lor, numai asa vor fi alungati definitiv in iadul istoriei acolo de unde au venit. Si nu au venit la putere asa din senin ci cu a noastra grava complicitate. Pentru ca asa e mostenirea: ne vindem pe te miri ce si mai nimic iar apoi behaim cocosati si cu matele chiorhaind de foame pe intervalele dintre scrutinuri.

De ani multi spun, si repet cu riscul de a fi injurat, ca statul cu mainile in cur nu rezolva problemele, la agraveaza. In Romania rosie nu ai voie sa vorbesti de mama, de martisor sau de sentimente si trairi ( vezi Laura Codruta Kovesi la ProFm), numai sa indraznesti sa-ti deschizi sufletul si imediat halit de sacali. De-asta nu cred o iota din propaganda si contra-propaganda la foc automat tras din toate partile. Infractorii dovediti reclama penal procurorii, cei din urma sunt hartuiti, ticalosi sunt eliberati. Nimic din toate astea nu-i coincidenta din timp ce totul se intampla la secunda.

Am pornit de la o falsa prezumtie ( ce spune Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD ), cat si de la ceea ce mint latrinele lui Voiculescu, toti la comanda ticalosului suprem Dragnea, si concluzionez ca va fi foarte greu de aflat cu cine votez in urmatorii doi ani de balega electorala. Asa ca aveti grija cum priviti, unde priviti, ce intelegeti ce hotarare finala luati! Si, in final, am o rugaminte: mergeti cu totii la vot, dar pana atunci aparati justitia, economia si libertatea patriei noastre, cu orice pret! Iesiti din zona de confort sin u va mai lasati manipulate pentru ca o faceti pe propria piele in propriul detriment! Trebuie sa distrugem sobolanii, daca ei compromit tara!

 

 

Autor Virgil Andronescu 08 Martie 2019, 09:18 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Valeriu Ion Gagiulescu 08 Martie 2019, 17:25

    Curățenia de primăvară, neică. Că nu se mai poate. Scoase toate boarfele și bătute bine. Dat cu gaz pe la crăpături, să iasă ploșnițele. Arse gunoaele și apoi văruit din nou ! Păi.....!!!

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii