Să fie? Să nu fie?

De Noro Jerca 31 August 2021, 10:22 Editorial

Aud și văd la toate posturile TV din țară că deja golesc țara de bijuterii antice (artefacte) ambalate în 54 - 57 lăzi de mari dimensiuni și încărcate pe aeroport urmând să le transporte în Spania, zic că pentru a le expune la o mare expoziție care va fi deschisă publicului pentru vizitare până prin februarie 2022!... Lingourile de aur din tezaurul BNR este deja cărat cu ani în urmă și depozitat la Londra!

... Decimarea și golirea țării de cetățeni e ìn linie dreaptă de câțiva ani buni!... Ce-o urma în 2022-2023?... Ministrul de interne Bode, spune astăzi că trebuie urgent primiți migranții impuși de Bruxelles fără nici-o consultare publică!... Măi să fie?... Să se fii stabilit deja, pe mutește, ca migranților din celelalte țări UE să le fie stabilit în cel mai scurt timp un "cămin" în toată România golită?... Cetățenii români fiind puși asupra unui fapt implinit!

Pare că se urgentează acțiunile și îndeplinirea la timp a sarcinilor deja stabilite și semnate fără ca cetățenii din România să fie informati, să își dea acceptul! Toate se execută pe mutește, dar la vedere! Analizați și dumneavoastră acest scenariu care pare deosebit de grav, lansat de câteva zile în discuții pe forumurile publicațiilor electronice ale mass-mediei românești!...

 

Autor Noro Jerca 31 August 2021, 10:22 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii