Să îi discriminăm pe cei cu apendicită!

De Mihai Vintilă 11 Octombrie 2021, 15:25 Editorial

Pentru a înțelege cretinismul actual promovat în contra legii. Să zicem că persoanele care nu pot demonstra că și-au scos apendicita vor fi restricționate. În fond, apendicita e o chestiune medicală care se poate agrava și de care, se moare. Recomandăm tuturor care nu au făcut-o încă să își scoată apendicita, să avem o dezbatere națională pe acest subiect și eventual să se dea un HG pe această temă. Deasemenea cei care nu îndeplinesc acest criteriu nu vor mai putea lua masa la restaurant, nu mai pot merge în malluri etc.

Săptămâna viitoare trecem la cei cu ochii verzi și tot așa...

Poate acum înțeleg și cei care nu au studii de drept ce înseamnă limitarea drepturilor cetățenești pe alte criterii decât cele legale! Criteriul medical ține de propria persoană iar STATUL este cel care trebuie să se ocupe de grup! Scrie în constituție!

Art. 34 – Dreptul la ocrotirea sănătăţii
(1) Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat.
(2) Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice.
(3) Organizarea asistenţei medicale şi a sistemului de asigurări sociale pentru boală, accidente, maternitate şi recuperare, controlul exercitării profesiilor medicale şi a activităţilor paramedicale, precum şi alte măsuri de protecţie a sănătăţii fizice şi mentale a persoanei se stabilesc potrivit legii.

Deci, NU prin hotărâri de guvern care nu au acordul de constituționalitate!

STATUL este reprezentat de Iohannis, Arafat, Cîțu etc. Dacă credeți că sănătatea publică este prost administrată faceții răspunzători pe aceștia, nu pe indivizi care respectă legile și își exercită un drept constituțional.

Nu sunt contra vaccinurilor pe care le cred bune dar sunt contra încălcării legii. Azi arătăm cu degetul la cineva care pe proprie răspundere ia o decizie iar mâine cine știe unde poate ajungem. Plus că din punct de vedere medical blamarea celor nevaccinați e o prostie. Și cei cu certificate vezi pot fi purtători ai bolii, o pot distribui și mai mult se pot și ei îmbolnăvi! Atunci din ce reies restricțiile? 

 

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 11 Octombrie 2021, 15:25 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii