Rovana Plumb și lipsa de înțelegere

De Mihai Vintilă 02 Octombrie 2019, 15:35 Editorial

PSD-ista Rovana Plumb a primit o respingere pentru postul de comisar european pentru transporturi. Se plânge că „standarde duble şi de jocuri politice făcute, din nefericire, şi cu ajutorul unor colegi români” au fost determinante pentru acest rezultat. „Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate, dar am, ca de fiecare dată, puterea de a merge mai departe” - se mai plânge doamna în cauză.

Să vedem cu documente dacă este sau nu așa.
Este doamna Plumb competentă să ocupe un post de comisar european în domeniul transportului? Ei bine răspunsul este NU!

Nu are studii în domeniu, fiind absolventă a Facultății de Utilaje și Ingineria Proceselor Chimice din Politehnica București. A lucrat la Miraj și Gerovital deci în domeniul de competență apoi a intrat în politică unde a fost secretar de stat și președinte la protecția consumatorului apoi deputat, ministru al mediului, al muncii și al fondurilor europene.( vezi CV complet aici http://www.cdep.ro/pdfs/guv201801/CV_Plumb.pdf)

Unde este transportul? Singura legătură cu acesta e poate cea legată de faptul că atunci când doamna invita românii să plătească taxa de mediu dumneaei mergea cu o mașină cu numere bulgărești!

E ca și când ai pune un zugrav să te opereze pe inimă pentru că, nu e așa, a fost propus de un prieten!

Ce șochează la doamna în cauză, pe lângă lipsa de competență, este tupeul cu care vorbește, schizma dintre realitate și adevăr, impertinența de vedea bubele altora și nu prostia proprie!

Nu discut aici de ridicolul situației legate de creditele doamnei, de mârlăniile fiului sau personale, de incongruența declarațiilor de avere și de evitarea sub orice formă a întâlnirii cu justiția. Sunt probleme grave are ar fi trebuit să o îndepărteze de mult timp de luarea deciziilor politice, de viața politică în general.

Concluzia este că Rovana Plumb este cea care e incompatibilă cu un asemenea post și nu că vezi doamne forțe oculte au oprit ascensiunea ei. Penibilul unor astfel de comentarii ne arată derapajele pe care un personaj politic le poate avea.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 02 Octombrie 2019, 15:35 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii