Reîncepe nebunia?

De Mihai Vintilă 15 Martie 2021, 08:54 Editorial

Se pare că valul trei de răspândirea a virusului covid 19 a intrat în forță în România. De azi sunt restricții referitoare la ora de închidere a magazinelor și a ieșirii pe stradă. Astfel ora zece seara a devenit ora maximă până la care te poți plimba liber pe stradă. După această orăai nevoiede un motiv, de documente și de noroc pentru a scăpa de poliție și jandarmerie.

Problema mare o constituie spitalele unde a crescut masiv numărul pacienților de la ATI. Autoritățile dau în fiecare zi examenul incompetenție iar cei care sunt prinși în aceste mecanisme bolnave nu au speranțe prea mari.

Clasa politică românească continuă să fie defazată de nevoi și de cerințele momentului. Ea a rămas în universul ei de aranjamente, coțcării și potlogării și pare a nu fi afectată de virus decât la nivel intelectual. Acum s-a văzut mai bine ce gașcă de incompetenți plătim din taxele noastre.

Televiziunile sunt deja obosite de spectrul alarmist pe care l-au cultivat la primele valuri are virusului și acum au devenit și ele mai anemice și mai scârbite de acest inepuizabil subiect.

Reîncepe nebunia hărtiilor, restricțiilor și bâlbelor?

 

Autor Mihai Vintilă 15 Martie 2021, 08:54 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii