Politica PNL mai proasta decat a PSD! Prim ministri de forma, prosteala la maxim!

De Mihai Vintilă 12 Martie 2020, 16:21 Editorial

Clasa politica PNL-ista a dat azi cu bata in balta. Un guvern interimar Orban nu poate lua masurile care sunt necesare pentru o Romanie aflata in lupta cu virusul COVID 19. Joaca de-a premierul desemnat nu duce nicaieri. E nevoie de un guvern de uniuniune nationala care sa reformeze din temelii republica iliesciana nefunctionala in care ne aflam.

Avem un parlament incremenit in proiect, prea mare si prea bugetivor, un presedinte fara putere si prea dependent de o Curte Constitutionala plina de dinozauri politruci de partid si nu de juristi cu zeci de ani in spate! Tara se duce pe rapa iar politicienii fac jocuri de doi bani! PNL a reusit sa isi dea cu stangul in dreptul. Dupa mizeria de guvernare PSD unde prosti precum Dancila ieseau agramati la televizor sa faca declaratii acum avem oameni de paie care se joaca cu vietile si nervii nostri.

Clasa politica romaneasca formata din PNL si PSD trebuie sa aiba decenta de a tacea macar.
Problemele nationale sunt acum altele decat ideile din capetele patrate din PNL si PSD.

Nu avem o legislatie care sa clarifice ce se va intampla cu firmele care vor avea pierderi masive datorita pandemiei mondiale, nu stim ce vor face bancile cu ratele celor care nu vor mai putea sa plateasca pentru ca isi vor pierde locurile de munca, nu stim cum vor mai plati taxele firmele care nu vor mai avea piata cateva luni de acum inainte precum cei din HORECA si altii. Iara politicienii nostru fac jocuri politicianiste de doi bani!

Prea multa politica mare intr-o tara mica si subdezvoltata! Prea multi bugetari contactati la cretinisme politice ne umplu vietile!

Un parlament mic si flexibil, niste institutii de stat flexibile si digitalizate, suple si dedicate este ceea ce avem nevoie. Nu de mizeria de azi cu oameni de paie, cu politruci pusi in diverse functii doar pe carnet de partid.

Clasa politica romaneasca este prea bine finantata, nu are probleme existentiale, este rupta de viata de zi cu zi. Sa le taiem din bani, sa le micsoram numarul si sa ii punem la munca pentru binele natiunii.

Poate se indura de noi acest COVID 19 si va intra in parlament si ne va face o reforma a clasei politice!

 

 

Autor Mihai Vintilă 12 Martie 2020, 16:21 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii