O fi bine, n-o fi bine

De Noro Jerca 23 Iunie 2022, 19:33 Editorial

Guvernul a compensat pe trei luni, cu 50 de bani/ litru, prețul la carburanți... Unii zic că e bine, iar politicienii din toate partidele se bat pe această idee că dă bine la electorat, cu toate că nu este făcut public niciun fel de studiu de impact... În plus sunt oameni prin țară care întreabă de unde va da Guvernul banii pentru această compensare?...

Altii zic că nu e bine și explică economic, pe studii făcute, aplicate inclusiv prin alte țării din UE și prezentate public... S-a calculat că fiecare român din țara aceasta, până la sfârșitul anului va plăti 100 euro din veniturile lui, indiferent dacă are sau nu autoturism personal sau dacă merge cu autoturismul propriu sau va călătorii doar cu mijloacele de transport în comun. Adică este o reîmpărțire a costului pe întreaga populație a țării... Asta da măsură liberală, a la Ciucă ???? !... O fi bine, n-o fi bine?

Și apropos, constat că azi, la aceste prețuri mari, zi de zi în toată România se cumpără carburanți într-o mare veselie... De unde or avea românii atâția bani la salariile care sunt în România???... Să fie cumva din "banii negri"???

 

Autor Noro Jerca 23 Iunie 2022, 19:33 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii