Jurnal urban | Chiar vă place atât de mult coliva ?

De Gabriela Popa 27 Iulie 2020, 20:08 Editorial

Încerc să înțeleg ce este în mintea celor care contestă cu vehemență totală existența acestui virus. Nu pot pricepe de ce oamenii nu vor să respecte regulile minime și continuă în sfidarea a absolut tot. Nu înțeleg de ce mulți poartă masca la mână ca pe o eșarfă și nu la gură!

Nu pot să înțeleg de ce între a testa un pacient cu simptome grave și unul care vrea să plece în vacanță în Grecia are prioritate în testare cel din urmă.

Nu înțeleg de ce oamenii râd de cei care poartă mască pe stradă spunând ca au botniță!
Nu pot să cred că în mintea unui român apare ideea că totul e o făcătură când sunt filmați pacienți în terapiile intensive!

Sunt furioasă pentru că o prietenă, un om drag mie s-a infectat și acum suferă. Tuturor celor care nu poartă mască și cred că e o făcătură nu le recomand decât să meargă într-o terapie intensivă FĂRĂ MASCĂ să vadă pe viu suferința oamenilor. A celor care au ajuns acolo din cauza lor, a celor care nu se protejează.

Și ei, cei aflați în spitale, şi-ar dori sa fie acum pe plajă la mare, la soare sau la munte. Dar nu, ei suferă! Și familiile lor fel. De ce este atâta răutate și nesimțire? Spitalele nu mai fac față! Medicii sunt infectați și epuizați! Virusul e peste tot și ucide și noi râdem...râdem a prostie.

Chiar vă place atât de mult coliva încât să vă buluciți așa la biserică?

 

 

 

Autor Gabriela Popa 27 Iulie 2020, 20:08 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii