Guvernul data viitoare

De Mihai Vintilă 20 Martie 2020, 18:50 Editorial

Dacă aveți o firmă și pandemia COVID 19 v-a închis practic afacerea vă puteți adresa cu încredere Guvernului Data Viitoare. El o să ia măsuri pentru dumneavoastră data viitoare.

Aveți o firmă care are de primit rambursări de TVA adresați-vă Guvernului Data Viitoare. El va lua măsuri data viitoare!

Toate comenzile firmei dumneavoastră s-au sistat, nu vă mai intră nimeni în restaurant, în hotel sau în cinematograf? Vă puteți adresa cu încredere Guvernului Data Viitoare. El, data viitoare, va lua măsurile care sunt necesare.

S-au dat ordonanțe de guvern care susțin șomajul tehnic și ajutorarea companiilor. Cum se aplică ele? Ei bine, nu sunt norme de aplicare pentru că Guvernului Data Viitoare nu s-a gândit la ceva simplu ci la praf în ochii angajatorilor și angajaților. Veți fi spijiniți! Când? Data viitoare!

Aveți rate de plătit la bănci și încasări zero? Ei bine, cineva de la bancă vă va suna să vă reamintească că sunt cu sufletul alături de voi, vă vor lua și ultimul bănuț din cont dar la măsuri de sprijin... ei bine ... sufletu! Cel care ar fi trebuit imediat cu starea de urgență să rezolve problema este tocmai Guvernului Data Viitoare. Când o rezolvă? Ei bine deja știți - data viitoare!

BNR ne anunță cu emfază că a luat măsura de a fi bani în bănci iar specialiști precum Adrian Vasilescu ne explică că fluxul de monetar spre bancomante va fi optim! Ei bine, susținerea dumneavoastra din partea lor va fi ...ați prins mesajul...data viitoare!

Nu trebuie să fii geniu fiscal pentru a înțelege diferența dintre incompetenți și competenți. E suficient să priviți la măsurile luate de Franța, Italia, Ungaria, Polonia și acum de Germania. Ei sunt tot in Uniunea Europeană, ei sunt mai îndatorați ca noi dar ... nu au guverne data viitoare!

Vreți solidaritate cu statul român? Data viitoare!

 

 

Autor Mihai Vintilă 20 Martie 2020, 18:50 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii