Guvernul Tudose devine un fel de guvern Boc

De Mihai Vintilă 21 Iulie 2017, 09:55 Editorial

Din ce în ce mai mult guvernul condus de Mihai Tudose se aseamănă cu guvernele conduse de Emil Boc. Aceeași slugărnicie față de șeful care este lumina înțelepciunii, la Boc era Traian Băsescu iar la Tudose este Liviu Dragnea, avem aceeași aiureală la ministere, tot un ministru slab la învățământ și așa mai departe.

Acum guvernul Tudose a înghețat posturile în administrația de stat exact după modelul Boc. Întâi s-au angajat pilele și cunoștințele de la partid și apoi s-a închis ușa restului lumii pentru că nu e așa au acum personal competent chipurile. LA fel a făcut și Boc. Și el a început cu pomeni. A uitat lumea de promisiunea creșterii salariilor din învățământ cu 25%, de creșterea salariilor celor din Poliție și așa mai departe. Și guvernul Tudose la fel a făcut. A crescut salariile parlamentarilor, șefilor politici de la consiliile județene iar la prostime nimic sau hai să le dăm 10 lei să nu zică că nu i-am băgat în seamă.

Acum guvernul Tudose zice că a renunțat la celebrele taxe se solidaritate, impozitul pe gospodărie și la taxa pe cifra de afaceri. Boc ne uimise cu taxa pe scaun, cu taxa Robin Hood și alte imbecilități economice. Și ei au renunțat pas cu pas la cretinisme. Le-au zis alții sau au înțeles singuri că sunt proști, asta nu mai știu dar, stilul este exact ca cel al guvernului Tudose de azi.

Populismul care pute a prostie guvernează de ani de zile România. Credeam că guvernul Boc era cel mai prost dar s-a dovenit că m-am înșelat. A venit unul mai prost condus de Grindeanu și acum unul și mai prost condus de Mihai Tudose. Oare ce va urma dacă ținem direcția asta?

Ultați-vă cu atenție la măsuri și îmi veți da dreptate - guvernul Tudose e un alt fel de guvern Boc.

 

Autor Mihai Vintilă 21 Iulie 2017, 09:55 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii