Combatem coronavirusul cu antivirusul

De Virgil Andronescu 08 Mai 2020, 16:53 Editorial

Mancam on-line, bem on-line, invatam on-line, ne tratam on-line, cumparam si vindem on-line, comunicam si socializam on-line, scriem si citim on-line, respiram si traim on-line, tot on-line asistam si la razboiul politic si-l comentam. Pana la urma avem sa aflam ca si covidul-19 produce contaminari prin on-line. Tara se conduce prin on-line: guvernul, parlamentul, administratiile de sus pana jos servesc cetatenii prin on-line; cetatenii isi platesc hangaralele si, mai nou, amenzile pe on-line. Prin on-line calatorim pe mapamond, on-line facem sex si chiar dragoste.

Ne casatorim si divortam pe on-line. Tot pe on-line luam si tinem legatura cu Dumnezeu. Viata noastra e numai on-line, e posibil ca si moartea sa vina pe on-line, nu pe banda de magnetofon ca in alte vremuri. Murim pe on-line. Toate cele enumerate mai sus exista virtual, noi insine devenim incet dar sigur virtuali: inteligenta, stiinta, caracterul, trairile, sentimentele, aptitudinile, instinctele si talentele noastre devin tot mai virtuale.

Vom avea, mai abitir ca pana acum, analfabeti, analfabeti functionali, hoti, violatori, pedofili, corupti, mincinosi, lasi si tradatori care isi vor avea on-line-ul lor. Politicienii, de vreo trei decenii, sunt on-line fata de cetatenii pe care-i conduc. Chiar si cei mai saraci dintre romanii care nu pot fi on-line tot on-line vor fi. Pe on-line combatem coronavirusul cu antivirusul.

Offf, of-line-ul s-a demodat!

 

 

Autor Virgil Andronescu 08 Mai 2020, 16:53 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii