Circ şi pâine!

De Victor Nafiru 07 Mai 2019, 20:03 Editorial

A început circul electoral. Caravana cu bufoni şi măicuţe s-a pus în mişcare, cutreierând ţara în lung şi în lat. Politicienii au lăsat totul de-o parte, s-au grupat în haite – în funcţie de culoarea politică, ideologii şi de promisiunile pe care le vor repeta în fiecare loc unde vor ajunge – pentru a impresiona electoratul în periplul lor electoral. Minciunile vor curge gârlă, la fel şi înjurăturile şi pomelnicile cu hoţii lor, şi hoţii altora.

O să vă cruciţi când veţi afla câte fapte bune au făcut ei pentru ţara asta, şi voi nici nu aţi ştiut. Şi câte vor mai face de acum încolo. Nu va exista lucru pe care ni-l dorim să nu ni se îndeplinească în această campanie pentru europarlamentare. Bufonii, îmbrăcaţi la patru ace, şi smeritele măicuţe de prin politica mioritică ne vor spune tot ce vrem să auzim. Vrem spital judeţean? Nicio problemă, până la anu’ vom avea cel puţin două! Drum expres? Ce întrebare e asta? Sigur că vom avea, chiar de-o fi să mutăm munţii din loc şi să tăiem satele în două. Blocuri anvelopate pe bani europeni? Se aprobă! Apă şi canalizare? Asta chiar nu e o problemă! Gaze în cele mai îndepărtate cătune? Sigur că se poate! Vreţi locuri de veci gratuite şi cu vedere spre aleea centrală?

Promit orice. Se vor face fraţi cu dracu’ până trec şi alegerile astea. O să vedeţi. Acuma este momentul să cereţi, doar aşa, ca să vă distraţi, tot ce vă doreşte sufleţelul, pentru că neprihăniţii vă vor da de toate, să vă ajungă până la alegerile viitoare. Să nu vă fie ruşine, cereţi orice că nici pe ei nu-i costă nimic să vă spună că vă dau! Cereţi, dacă nu aveţi altceva mai bun de făcut, decât să vă duceţi la întâlnirile cu aceşti bufoni corupţi, mincinoşi şi fără nicio frică de Dumnezeu. Dar, sincer, ar fi de preferat să-i evitaţi. Să nu le ascultaţi minciunile. Toţi sunt la fel, nicio deosebire între pesediştii aflaţi la guvernare care se bat cu pumnul în piept pentru măreţele realizări de până acum şi cei din Opoziţie, care vor face şi vor drege dacă vor ajunge la guvernare. Toţi o apă şi un pământ. Mergeţi, însă, la vot şi votaţi-i pe cei ce credeţi că mint mai puţin, pe cei care mai au un dram de bun-simţ atunci când deschid gura!

Dar, oare, cine-i mai poate deosebi? Uffff!

 

 

Autor Victor Nafiru 07 Mai 2019, 20:03 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Nelu Apostol 07 Mai 2019, 22:16

    Total de acord dar ce solutie aveti pentru acest circ si pâine !!!!?????

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii