Braila invadata de banere cu Victor Ponta - presedinte. Un oras rosu la propriu!

De Frimu Ghinea 10 Octombrie 2014, 13:01 Editorial
Campania electorala produce crestere economica la PSD Braila.  De cateva zile Braila si judetul au fost practic invadate de banere cu "Victor Ponta - presedinte". Indiferent daca te duci prin oras la piata, la magazinele din centru sau in margine prin Chercea banerele agasante, plantate din 100 in 100 de metri cu Victor Ponta, nu te lasa. Au ocupat toate zonele posibile, cu un numar imens comparativ cu ceilalti candidati care ne zambesc modest de pe cateva. 

Invadarea spatiului public continua si pe panourile publicitare care inainte rulau reclame cu ulei si zahar ieftin. Acum pe toate "Victor Ponta - presedinte". Stiu ca este campanie, stiu ca un candidat trebuie sa se promoveze dar in halul asta nici Adrian Nastase sau Traian Basescu nu au reusit sa o faca.

Daca adunam valoarea banerelor numai din Braila pentru candidatul PSD ajungem la o suma astronomica. De unde isi permite PSD-ul local intr-un judet saracit si imbatranit financiar un asa dezmat public? 

Inteleg ca uneori alaturarile sunt de-a dreptul haioase precum cea din dreptul intersectiei Sos.Rm Sarat cu strada Comuna din Paris unde daca stai la stop poti afla din cele doua banere suprapuse vizual ca "Londamad iti mobileaza casa cu doar 5000 de lei si primesti ...un TV LCD - Victor Ponta - Presedinte".  

In rest daca pana acum se spunea de Braila ca este un oras rosu acum el a devenit la propriu. 

 

Autor Frimu Ghinea 10 Octombrie 2014, 13:01 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii