Atentat cu bombă sau despre o plictiseală maximă

De Mihai Vintilă 01 Februarie 2022, 18:39 Editorial

Ieri noapte toată Brăila a intrat în acțiune. S-a anunțat un posibil atentat cu bombă la Brăila Mall. În fapt, la magazinul Carrefour, din incinta acestui centru comercial. Totul s-a închis, personalul a fost evacuat iar geniștii au luat la puricat clădirea. După ore bune aflăm că nu s-a întâmplat nimic. Asta e bine.

Problemele încep de acum înainte. Sistemul funcționează dar prea mulți inconștienți îl folosesc pentru a-și bate joc de restul populației. Ce vină aveau angajații societăților comerciale din incinta complexului de au stat afară, la -3C, doar pentru că cineva a găsit o distracție într-o astfel de farsă? Cred că legea este uneori prea blândă cu astfel de persoane care dau astfel de anunțuri. Ar trebui să fie atât de dură încât lui și familiei lui pe următoarele trei generații să le piară cheful de astfel de prostii. Asta, dacă a fost o astfel de persoană implicată.

România este aproape de o zonă de conflict. Știm că marele urs duce un război hibrid. El încearcă să destabilizeze țări precum România. Ai noștri, cu cele câteva zeci de servicii secrete nu zic nimic și nici nu duc o campanie de creștere a vigilenței populației. Am văzut cu subiect și predicat în Republica Cehă că uneori unele lucruri de acest fel nu se întâmplă degeaba ci cu un scop. Un scop rusesc. Nu zic că aici a fost la fel dar suntem aproape de graniță iar Brăila găzduiește flotila de Dunăre. Țintă importantă în caz de război. Cineva a vrut să vadă cum reacționează populația și instituțiile. Au reacționat bine. S-a lămurit oare?

Vrem ca de aici înainte să fie plictiseală maximă pentru geniști și pentru noi, restul, să fie normalitatea obișnuită.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 01 Februarie 2022, 18:39 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Ivan 02 Februarie 2022, 07:46

    Se spune (s-au lauda) ca Romania este a treia tara cu putere informatica, -daca nu s-a gasit cel care s-a distrat cu bomba la Carefour, -poitia este sub orce critica,.....Romania plateste in jur de un milion de ,,Doctoranzi",-care nu a adus nici un Atom in stiinta s-au economie. -In ce priveste razboiul,- nu va fi nici un razboi, dar, americani si cele din europa pompeaza mult armament la Ucraina, sa-i indatoreze mult, adica, sa-i distruga economic,...-Americani tripleaza armata lor in Romania, ca sa fie intretinuta de Romania. Iohannes a distrus Romania -pas cu pas,- si ai sa vezi ce urmeaza,....si sa stii,-nu toti securisti sint ,,Tradatori",....Toti romani sint tradatori,- s-au bucurat pentru asasinarea lui Ceausescu, pentru alegerea lui Iliescu, Costandinescu, Basescu si Iohannes, care a dat romanilor -lovitura de gratie,...

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii