Amendati pentru zadarnicia combaterii coronavirusului

De Virgil Andronescu 24 Aprilie 2020, 15:54 Editorial

Recomand guvernului sa faca o donatie cetatenilor astfel de tipuri de masca. Nu mai trece niciun guvid prin ea! Una dintre tipurile astea am purtat ani de zile cand mergeam la combinatul chimic din localitatea de bastina Turnu Magurele. Faceam practica acolo. Erau ele vechi de cand lumea si stricate dar eram obligati sa le purtam desi nu aveau nicio eficienta. Aloooo, tovarase Ludovic Orban, ce spuneti de ideea asta? V-ati scos cu asa ceva si va vor vota si oamenii din nou!

Dar daca tot va fac recomandarea asta geniala, am sa va mai transmit ceva: sloganul pentru parlamentare va fi #stamincasa! E inventat de dumneavoastra, domnule tovaras premier ,,vom face, vom stabili, vom crea, vom... si tot asa numai voma e in popor pentru voi cat si pentru pesedisti! In loc de expresia ,,zadarnicirea combaterii covidului" se potriveste expresia ,,zadarnicia combaterii...", va dau voie s-o folositi si nu va cer nimic in schimb decat linistea si libertatea noastra! Sau inventati o botnita, asa ca sa faceti si dumneavoastra ceva pe lumea asta, ca de cantat la chitara sau la politica, cantati total fals si chiar sunteti afon.

Cat de prost cantau tovarasii rosii, voi astia galbeni sunteti si mai si... Spunea cineva: penelistii sunt niste pesedisti, dar mai prosti! Si avea dreptate. Ce ne-au batjocorit aia, dar ce ne batjocoriti voi, pseudoliberalii, pseudooameni, pseudo politicieni, pseudo... Noapte buna in istoria Romaniei, pardon, in isteria ei, si succesuri in afacerea cu tara!

P.S: Am inteles ca tineti la noi, ca si pesedistii, asa cum n-ati tinut timp de 30 de ani. Nu uitati ca iubim din inima partidul si pe tovarasii conducatori, asa cum ne iubesc si ei pe noi.

 

 

Autor Virgil Andronescu 24 Aprilie 2020, 15:54 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii