Altex deschide noul magazin de pe bulevardul Dorobanților din Brăila. Încă o intersecție va deveni impracticabilă

De Mihai Vintilă 19 Iunie 2019, 21:11 Editorial


Miercuri 26 iunie la ora 13 este programată deschiderea noului magazin ALTEX de pe bulevardul Dorobanților, cel mai mare din județul Brăila având numărul 101 în rețea.

După o investiție de 5,3 milioane de euro el propune în plus un element diferențiator față de alte magazine, fiind un adevărat centru de servicii care facilitează accesul clienților la tehnologie pentru a beneficia de o experiență cât mai bună de achiziție și de soluții care să le îmbunătățească viața- se laudă Altex România într-un comunicat primit la redacție.

La deschidere vor participa reprezentați din top managementul ALTEX România, reprezentanți ai autorităților locale și reprezentanți ai companiilor partenere.

În urma deschiderii acestui magazin minuscula intersecție cu bulevardul Dorobanților va deveni impracticabilă în timp de mărimile orașului vor degusta fursecuri și se vor trage în poze.

Nu înțelegem de ce o companie de mărimea Altex-ului a investit o sumă așa de mare de bani într-un magazin în care nu se poate intra și mai ales ieși. Aleea de acces pe care o împarte cu o altă firmă nesimțită cu brăilenii, Kaufland, va fi noul coșmar al orașului.

Aceste companii nu fac nimic fără ca idioții locali să nu le aprobe. Așa că așteptăm de la primăria orașului Brăila soluții tehnice de acces și prin spatele celor două magazine, soluții de decongestionare a traficului și nu în ultimul rând idei novatoare legate de fluxurile de circulație pe bulevardul Dorobanților, în cele două intersecții din cei 50 de metri. Acceptăm de la primar și filmarea din dronă și eventual autolăudarea pe facebook!

 

 

Autor Mihai Vintilă 19 Iunie 2019, 21:11 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii