Administrația Dragomir și Brăila lacustră

De Mihai Vintilă 31 Iulie 2023, 22:11 Editorial

braila sub ape

După ce întreaga azi de 31 a lunii iulie a plouat Brăila a devenit lacustră. Mai multe străzi din cartierele Lacu Dulce, Chercea și Vidin au devenit impracticabile. Poliția a restricționat o perioadă de zi accesul pe șoseaua Rm.Sărat și astfel singura ieșire viabilă spre Focșani și comunele limitrofe Cazasu și Siliștea a fost blocată.

Datorită interminabilelor lucrări ale Administrației Dragomir, cum se cântă în ultimile zile dezastruoasa și incompetența managerială a primarului Brăilei - Viorel Marian Dragomir, din Brăila nu se mai poate ieși prin Vidin pentru că sunt lucrări la viitoarea legătură cu șoșeaua spre pod, pe podul din Chercea nu se poate trece pentru că este integrat în lucrările de pe șoseaua Baldovinești (au durat exact șase luni cum mințea edilul!) iar închiderea șoselei Rm.Sărat a dus la situația imbecilă de a nu avea cum să ieși din oraș! Singurul drum apropiat, cel prin Lacul Dulce, a fost practic blocat de un imens ambuteiaj iar șoseaua de centură a Brăilei a fost cea care a primit drăguța de ea, tot fluxul de mașini care nu putea părăsi localitatea. Pe lângă mulțimea de tiruri aceasta a fost încă o dovadă a porumbarului șef prin care constatăm că de la înălțimea funcției nu se văd problemele orașului darămi-te să le și rezolvi!

A și partea cea mai frumoasă este că și strada Comuna din Paris este în lucrări! Să nu ziceți că primăria Brăila nu veghează la amortizoarele noastre!

O ploaie este suficientă să umple service-urile de mașini pentru că nu se pot observa gropile din asfalt! Așa zisa Administrație Dragomir reușește prin prostie și incompetență să crească totuși PIB-ul Brăilei! La mai mare și poate ne lași!

ambuteiaj in braila

 

Autor Mihai Vintilă 31 Iulie 2023, 22:11 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii