Noi am fost 12! Unde au fost restul de 11?

De Mihai Vintilă 20 Iunie 2016, 00:58 Editorial

România scapă prin această rușinoasă înfrângere împotriva Albaniei de coșmarul EURO 2016. Celebrul "Tata Puiu" și-a demonstrat încă o dată incompetența în materie de fotbal. În afară de bogatul arsenal de icoane, acatiste, cruciulițe și rugăciuni omul nu mai are nimic. Nici cu fotbalul nu mai are nimic de peste un deceniu!

Ce am văzut la acest EURO 2016? Am văzut o prezență numeroasă în tribune, am văzut români care au dat bani și nu puțini să vadă o echipă de milionari blazați și apatici.

Ce nu am înțeles este de ce am jucat cu pocnitori precum acest Adi Popa, jucător care nu reușeste o pasă și o simplă preluare sau precum altă pocnitoare numită Nicușor Stanciu, jucător care nu aleargă, nu joacă în pase și care crede că este buricul pământului nefăcând nimic pe teren!

Iară nu am înțeles de ce acest pensionar numit selecționer a jucat fără a avea o formulă logică de echipă! Zero construcție, zero posesie, zero în general! România a jucat urât, bătrânește, prost, încet și aventuros.

Oare când vom avea un selecționer care să convoace adevărații jucători și nu pensionarii de la ocupanta locului doi doar pe motivul că acolo a avut acum jumătate de secol el o cariera?!

Sper ca Puiu Iordănescu să își vadă de acum de copii și de nepoții lui iar despre fotbal să îl lase pe seama altora care trăiesc în secolul acesta!

Pentru marele manager Burleanu cu strategii în plic și cu zâmbet turtit de fotbal în sală - când vom vedea și noi un selecționer onest, o selecție corectă și mai ales când va mai juca naționala noastră fotbal? Da jocul ăla care vă umple de bani!

 

Autor Mihai Vintilă 20 Iunie 2016, 00:58 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii