Românii vor putea cumpăra produse IT online, în 10 RATE, fără dobândă

De AmosNews 18 Octombrie 2011, 19:46 Economie
În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Credit Europe Bank şi OKTAL lansează o campanie specială, menită să facă toate cumpărăturile mai plăcute şi mai avantajoase: în perioada 17 Octombrie 2010 – 17 Ianuarie 2011, clienţii OKTAL care plătesc cu Card Avantaj îşi pot achita comenzile în 10 RATE, fără dobândă.

10 RATE CardAvantaj

Înfiintat în 1999, OKTAL este unul din primele magazine online cu profil IT&C prezent si astazi pe piaţa din România. În cei peste 12 ani de activitate, a învăţat comportamentul clienţilor şi s-a deprins cu aşteptările lor. Cel mai adesea, în preajma sărbătorilor, toţi îşi doresc ceva nou, un cadou pentru cei apropiaţi ori pentru ei înşişi, fie că este vorba despre un laptop, un televizor, un telefon mobil sau un aparat electrocasnic. De când criza loveşte puternic în bugetul românilor, cumpărăturile de sfârşit de an se rezumă, de obicei, la cele necesare pentru masa de Crăciun şi cadouri pentru copii, astfel încât cei mari rămân, de multe ori, doar cu visele.

Pentru sărbătorile ce se apropie, însă, Credit Europe Bank şi OKTAL schimbă această paradigmă: din 17 Octombrie 2011 până la 17 Ianuarie 2012, românii îşi pot achiziţiona produsele dorite în 10 RATE şi fără dobândă, la plata integrala a ratei lunare cu Card Avantaj, de pe www.OKTAL.ro. Au de ales dintr-o gamă variată de produse, începând cu laptopuri, tablete, computere, componente PC şi periferice, până la televizoare, telefoane mobile, aparate pentru bucătărie, aspiratoare, dispozitive audio-foto-video şi diverse alte gadget-uri.

"Ne bucurăm să le oferim clienţilor noştri această oportunitate specială, de a-şi plăti comenzile în 10 rate, fără dobândă, prin Card Avantaj. Credem în dorinţe implinite şi, împreună cu Credit Europe Bank, sperăm să le facem tuturor sărbătorile şi vacanţa de iarnă mai frumoase, mai vesele, mai memorabile", a declarat dl. Dan Dumitrescu, director general al magazinului online OKTAL.

 

Autor AmosNews 18 Octombrie 2011, 19:46 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii