MasterCard lansează o campanie promotională

De AmosNews 20 Mai 2012, 18:12 Economie
MasterCard lansează, în premieră în România, o campanie promoțională de utilizare a cardurilor de top: Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate.

Initiativa, aflata sub egida programului MasterCard Elite, doreste sa sustina cumparaturile cu cardul la comerciantii romani. Astfel, toate tranzactiile efectuate cu un instrument  premium de plata, emis de una dintre bancile participante, la comerciantii din Romania, intra automat in tragerea la sorti pentru marele premiu: o excursie de lux in insula Bali.

„Am pornit aceasta campanie de la un insight simplu: cu totii ne dorim experiente de nepretuit”, spune Ioana Gorganeanu, Marketing Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Majoritatea romanilor au inceput sa viziteze lumea avand ca punct de pornire Turcia, au continuat cu Grecia, iar acum au bifat deja si cateva destinatii exotice. De aceea ne-am gandit sa construim acest concept, destinat posesorilor de carduri premium, pentru prima data implicati intr-o astfel de campanie derulata de MasterCard, in jurul unei destinatii cu adevarat aspirationale.”

Promotia are un mecanism clasic, tragerea la sorti pentru marele premiu bazandu-se pe rapoartele de tranzactii ale produselor emise de bancile participante. Fiecare plata cu un astfel de card, indiferent de valoarea ei sau de comerciantul roman la care se realizeaza, reprezinta o sansa in plus de castig.

Premiul consta intr-o excursie de lux, de 10 zile, pentru doua persoane, in complexul exclusivist, de 5 stele, St Regis din insula Bali, cu biletele de avion si toate mesele incluse. Vacanta cadou este programata intre 1-12 octombrie, in perioada de varf a sezonului din Indonezia.

Campania va fi comunicata prin intermediul materialelor promotionale in lifturi, cladiri de birouri, mall-uri, reviste si la comerciantii parteneri in cadrul programului MasterCard Elite.

 

Autor AmosNews 20 Mai 2012, 18:12 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate