Cardurile Maestro aduc beneficii -pe alese- pentru abonatii Orange care îsi platesc factura online

De AmosNews 21 Noiembrie 2011, 21:30 Economie
Clientii Orange pot opta pentru 100 de minute nationale, 100 MB trafic de date sau 50 de SMS-uri nationale.

MasterCard si Orange organizeaza o campanie promotionala denumita "Promotie cu noroc inclus", adresata posesorilor de carduri Maestro, care sunt si abonati Orange. Derulata ca parte a campaniei  "Maestro iubeste internetul", lansata acum o luna de MasterCard, promotia dureaza pâna la 31 Decembrie 2011.


Persoanele care, pâna la sfârsitul anului, îsi achita online factura de telefon pe site-ul Orange – prin Contul meu, cu Maestro, primesc un beneficiu suplimentar, la alegere, în functie de preferintele lor si de modul cum îsi folosesc telefonul. Astfel, pot opta pentru 100 de minute nationale, 100 MB trafic de date sau 50 de mesaje nationale. Abonatii trebuie sa aleaga unul dintre beneficii imediat dupa ce achita factura, o data pe luna.


"Comertul electronic este una dintre prioritatile strategice ale MasterCard în prezent, nu doar în România, ci si la nivel global", a declarat Denisa Mateescu, General Manager MasterCard si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. "În linie cu aceasta directie, parteneriatul nostru cu Orange, si toate celelalte initiative legate de e-commerce, au un obiectiv comun: sa demonstreze ca plata cu MasterCard sau Maestro este simpla, sigura si foarte la îndemâna pentru orice detinator de card."

"Abonatii Orange stiu, cu siguranta, cât este de simplu si cât de mult timp economisesc daca îsi achita factura online cu cardul", spune Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. "De data aceasta, însa, vrem sa îi surprindem, pentru ca plata pe internet cu Maestro aduce mai mult decât confortul platilor electronice: minute, trafic suplimentar de date sau mesaje."

"Adeptii modalitatii traditionale de plata, la ghiseu, au, datorita acestei campanii, un motiv in plus sa-si schimbe preferintele si sa treaca în online", a mai spus Gabriel Ghita.

Orange este lider de piata în România cu 10,184 milioane de clienti si venituri de 698 milioane de euro în primele noua din 2011. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 221 milioane de clienti pe cinci continente.

Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atât utilizatori individuali, cât si companii, de la servicii de baza pâna la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.

MasterCard (NYSE: MA) este o companie globala de plati si tehnologie. Opereaza cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant între consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii. Produsele si solutiile MasterCard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea.


 

Autor AmosNews 21 Noiembrie 2011, 21:30 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate